22 Şubat 2011 Salı

Bal Gibi Bir Paket


Paketi görünce bana değilde prensesim için gönderildiğini anladım.Kendisi açtı paketi,pek de mutlu oldu.Bal bizim kahvaltıda ,akşam sütlerimizin içinde hiiiç eksik etmediğimiz bir gıda.Winnie The Pooh ,Periler Ailesi ,Oyuncak Hikayesi olmak üzere çocukların ilgiyle izledikleri Disney karakterlerinin resimlerini taşıyan Honeybana Balparmak Süzme Çam Balı Serisi çocukların daha çok severek tüketmelerine yardımcı olacak.Kolay tüketimi sayesinde beslenme çantaların baş tacı olacak.
Bir yaşından büyük çocuklar ,her gün kilo başına ortalama 1 gr.bal tüketmelidir.Bal çocukların gelişimi için gerekli vitaminler ,mineraller ,aminoasitler gibi pek çok yaşamsal faktörü içerir.Vücudun hücre ve doku yapısına destek olur.Öksürüğü gidermeye yardımcı olur.Sindirimi kolaylaştırır.Diş ve kemik yapısını destekler.Gün boyu harcadığı enerjinin karşılanmasında önemli rol oynar.

5 yorum:

kalpkurabiye dedi ki...

sevgili Miniş' e bal şeker olsun Seda Hanımm:))
afiyetle yesin:)

Unknown dedi ki...

benim favorim balparmak yanına da kaymak....

Unknown dedi ki...

Afiyet şeker olsun minişe afiyetle yesin büyüsün

lezzettabağı dedi ki...

Afiyet olsun sağlıkla yarasın yiyenlere.. merak ettiğim size bu paketin nasıl geldiği .Bazı arkadaşlar bloglarında bir ürün hakkında epey bir reklamını yapıyor (olumlu olarak tabiki) yoksa firmaya yada o markaya mail falan mı yollanıypor merakımı bağışlayın. her arkadaşın her yazısını da tabi ki takip edemediğim için bazen konuları kaçırabiliyorum.. bende açıkcası böyle bir paketin gelmesinden son derece hoşnut olurum sevgiyle kalın.

YeMeK vAkTi dedi ki...

Çok güzel düşünülmüş paketler gerçekten:)

Sayfalar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails