2 Ocak 2010 Cumartesi

2010 İlk Yazım ve Yılbaşı

















MUTLU YILLAR!!Herkesin yeni yılı kutlu olsun .Dünyamıza sevgi ,barış ve mutluluk getirmesi dileğiyle hoş geldin 2010 .Herkesin yeni yılda güzel bekletilerinin gerçekleşmesini temenni ediyorum.
Yaklaşık bir saat oluyor sevgili arkadaşlarımızı evlerine uğurlayalı.Uzaklardan ,Antalya'dan kalkıp geldiler bizler için.Çok güzel birkaç gün geçirdik beraber.Hava şartlarının elverdiği şekilde İstanbul turu yaptık.Yeni yılda bizlerle beraber oldukları için tekrar çok teşekkür ediyorum.Hep beraber güzel bir yeni yıl sofrası hazırladık,hoşça vakit geçirdik.Menüde nelermi vardı ?:
  • Avokado salatası
  • Haydari
  • Patlıcan salatası
  • Zeytinyağlı biber dolması
  • Brokoli salatası
  • Kereviz salatası
  • Jumbo karides
  • Lakerda
  • Zeytinyağlı Portakallı Yer Elması
  • Peynir tabağı
  • Sigara Böreği
  • Çiğ köfte
  • Hibeş
  • Meyve salatası
  • Yılbaşı Pastası (Kasekuchen)

Sıcak yemeği tercih etmediğimizden hazırlamadık.Hafif lezzetlerle tadını çıkardık akşamın.Uzun uzun sohbetler eşliğinde yemeklerimizi yedik.Tarifleri yakında ekleyeceğim.Şimdi müsadenizle ,bu son güzel tatil gününü de ailemle birlikte geçirmek istiyorum.

3 yorum:

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Sedacığım mutlu yıllar ellerine sağlık .Sevgiler.Mine

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım herşeyin gönlünce olacağı bir yıl geçirmen dileğiyle....

HErşey harika gözüküyor...

Nafia Aslı Karaman dedi ki...

Merhaba. Uzman tvdeki hibeş videonuzu izledim. Antalyalı mısınız? Bir Antalyalı ve hibeş aşığı olarak belirtmeden geçemeyeceğim malzemeler tamam ama yapma biçiminiz tamamen yanlış. Tahin az su ile kestirilir. Karıştırma kısmı o kadar da kolay değildir. Koyduğunuz limon çok az. Yağ en son konulur. Pul biber değil toz biber konulur. İyi günler.

Sayfalar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails