3 Ağustos 2011 Çarşamba
Fırında Elma Dilimli Patates
İftara ne yapsak derdi herkesi sarmış durumda.Sıcaklardan çok fazla yemek yenememesinden hafif tariflere yöneliyorum.Fırında patatesi et yemeklerinin yanında servis ediyorum hem hafif oluyor hem de çok lezzetli.Ben bir kilo patatesi elma dilimi şeklinde dilimledim.Patatesler taze olduklarından iyice yıkadıktan sonra kabuklarının birazını üzerinde bıraktım.Derince bir kapta zeytinyağ,tuz,kekik ve iki diş sarımsak ekleyip iyice harmanladım.Fırın kabına koyup önceden ısıtılmış fırında kızarttım.
Sıcak olarak servis edin.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
4 yorum:
ÇOK SEVDİĞİM AMA KİLO ALIRIM DİYE KORKARAK YEDİĞİM LEZZET.... ELLERİNE SAĞLIK...
Cok guzel gorunuyor cnm, ellerine saglik.
www.burcininmutfagi.blogspot.com
iftardan bir gün evvel bi kahvaltı hazırlamıştııımmmm orada yapmıştıımmm nefisti nefiss:))
ellerine sağlık canımm:)
bayılırım elma dilim patatese. çok hoş görünüyorlar.ellerine sağlık. Kahve Dükkanı'ndan sevgiler...
Yorum Gönder