Sayfalar

3 Ağustos 2011 Çarşamba

Fırında Elma Dilimli Patates









İftara ne yapsak derdi herkesi sarmış durumda.Sıcaklardan çok fazla yemek yenememesinden hafif tariflere yöneliyorum.Fırında patatesi et yemeklerinin yanında servis ediyorum hem hafif oluyor hem de çok lezzetli.Ben bir kilo patatesi elma dilimi şeklinde dilimledim.Patatesler taze olduklarından iyice yıkadıktan sonra kabuklarının birazını üzerinde bıraktım.Derince bir kapta zeytinyağ,tuz,kekik ve iki diş sarımsak ekleyip iyice harmanladım.Fırın kabına koyup önceden ısıtılmış fırında kızarttım.
Sıcak olarak servis edin.


Afiyet olsun.

4 yorum:

  1. ÇOK SEVDİĞİM AMA KİLO ALIRIM DİYE KORKARAK YEDİĞİM LEZZET.... ELLERİNE SAĞLIK...

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel gorunuyor cnm, ellerine saglik.

    www.burcininmutfagi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. iftardan bir gün evvel bi kahvaltı hazırlamıştııımmmm orada yapmıştıımmm nefisti nefiss:))
    ellerine sağlık canımm:)

    YanıtlaSil
  4. bayılırım elma dilim patatese. çok hoş görünüyorlar.ellerine sağlık. Kahve Dükkanı'ndan sevgiler...

    YanıtlaSil