Sayfalar

24 Eylül 2011 Cumartesi

Sucuklu Pazı Kavurması













Dolmasımı olsun yoksa kavurması mı derken baktım soğanları sarımsakları atmışım tavaya bir güzel sucuklu kavurmasını yaptım bu körpecik pazıların.Pazıları yıkayıp ayıkladım ince ince doğradım .Genişçe tencereye alarak kısık ateşte hiç su koymadan haşladım ve süzdüm.İki orta boy soğanı yemeklik doğrayıp tereyağ ve birazda sıvı yağ koyup tavada pembeleştirdim.Bir iki diş sarımsak ekledim.
Minik minik sucuk doğrayıp birazcıkda salça ekledim.Süzdüğüm pazıları koyup bir güzel kavurdum,tuz, karabiber ve pulbiber ekleyip tatlandırdım.Servis tabağına koyup sıcak sıcak sofraya getirdim.Yanında kıymalı börekle servis ettim :)) Afiyetle akşam soframızı süsledi:)

6 yorum:

  1. Pazıyı çok severim hr hali ile ellerine sağlık nefis görünüyor Sedacım

    YanıtlaSil
  2. sucuklu denemedim ama nefis duruyor,sebzesiz olmuyor değil mi? şifa olsun inşallah

    YanıtlaSil
  3. pazı kavurmasını çok severim, sucuklu hç denemedim, enteresan. Kahve Dükkanı'ndan sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. çok lezzetli ve güzel görünüyor pazı için alternatif bir tarif olmuş ellerine sağlık Seda'cığım Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. emınım çok lezzetlıdır ellerıne sağlık

    YanıtlaSil